Advertisement

Elazığ Son Dakika Deprem / Elazığ depremi sonrası BTK'dan 'sosyal medya' uyarısı ... / Elazığ'ın sivrice ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ Son Dakika Deprem / Elazığ depremi sonrası BTK'dan 'sosyal medya' uyarısı ... / Elazığ'ın sivrice ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Elazığ'ın 300 köyünde, çelik konutlar yükseliyor elazığ'da depremin ardından kent merkezindeki konutların yanı sıra yaklaşık 300 köyde 2 bin 15 çelik konstrüksiyonlu konutların yapımının sürdüğü belirten afad i̇l müdürü osman pıhtılı, yazın hepsinin teslim. Bir tespit vuku bulursa kamuoyu ile paylaşacağız.' dedi. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dün akşam elazığ 6.8'lik depremle sarsıldı. Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre elazığ'da 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Elazığ'daki deprem çevre illerle birlikte diyarbakır adıyaman ve samsun'da da hissedildi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

SON DAKİKA Elazığ Sivrice'de Şiddetli Deprem
SON DAKİKA Elazığ Sivrice'de Şiddetli Deprem from www.emlak365.com
Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 6.5 olarak duyurdu. Hatay ve ilçelerinde bazı vatandaşlar, depremin. Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında şu ana kadar olumsuz bir kayıt yok. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Elazığ'da saat 14.09'da bir deprem meydana geldi. Giriş:29 şubat 2020 15:39 güncelleme:22 mayıs 2021. Elazığ depremi türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Elaziğ'dan gelen son dakika deprem haberi yürekleri ağıza getirdi.

Hatay ve ilçelerinde bazı vatandaşlar, depremin. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 15.29'ta merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde deprem. Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk olarak manisa ve ankara şimdi elazığ ilinde büyük deprem haberi günün en son korkutan deprem haberi elazığ ilinden geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Elazığ depremi son dakika haberleri. İşte deprem ile alakalı son dakika bilgileri. Eğitime bir gün ara verildi. Giriş:29 şubat 2020 15:39 güncelleme:22 mayıs 2021. Elazığ sivrice'de saat 20.55'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre elazığ'da 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Dün akşam elazığ 6.8'lik depremle sarsıldı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan afad alınan bilgiye göre, elazığ'da saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Elazığ'da deprem! Son Dakika depremler! 25 Haziran Cuma ...
Elazığ'da deprem! Son Dakika depremler! 25 Haziran Cuma ... from foto.haberler.com
Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamada elazığ'da 5.1 büyüklüğünde deprem olduğu elazığ'da meydana gelen depremin merkez üssü sivrice. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında şu ana kadar olumsuz bir kayıt yok. Deprem çevre iller ile diyarbakır, adıyaman ve samsun'da da hissedildi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Türkiye ayağa kalkarken şimdi herkes son gelişmeleri araştırıyor. Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi.

Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi.

Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında şu ana kadar olumsuz bir kayıt yok. Elazığ deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Elazığ depremiyle ilgili dikkat çeken detay! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.09'da merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 15.29'ta merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde deprem. Son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, mardin, diyarbakır ve malatya'da hissedildi. Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk olarak manisa ve ankara şimdi elazığ ilinde büyük deprem haberi günün en son korkutan deprem haberi elazığ ilinden geldi. İşte deprem ile alakalı son dakika bilgileri.

Elazığ'da 20:55'te 6.8 büyüklüğünde ve 21:08'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.09'da merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında şu ana kadar olumsuz bir kayıt yok. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. 31 kişi hayatını kaybetti, 1556 kişi yaralandı elazığ'ın sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar toplam 31 kişi hayatını kaybetti, 1556 kişi hastanelere.

Elazığ depremi: AFAD son bilgileri verdi! Maalesef ölü ...
Elazığ depremi: AFAD son bilgileri verdi! Maalesef ölü ... from i.sozcu.com.tr
Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre elazığ'da 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 6.5 olarak duyurdu. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Elazığ'da saat 14.09'da bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Elaziğ'dan gelen son dakika deprem haberi yürekleri ağıza getirdi. Türkiye ayağa kalkarken şimdi herkes son gelişmeleri araştırıyor. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Elazığ'dan sonra depremi en çok hisseden bölge malatya olarak belirlendi.

Hatay ve ilçelerinde bazı vatandaşlar, depremin. Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İşte depreme ilişkin son dakika haberler Şiddetli deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da hissedildi. Elazığ'ın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Bir tespit vuku bulursa kamuoyu ile paylaşacağız.' dedi. Dün akşam elazığ 6.8'lik depremle sarsıldı. Elazığ depremiyle ilgili dikkat çeken detay! Son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Elazığ depremi türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Posting Komentar

0 Komentar